Digitális napló

161017 mozanaplo 022016/2017-es tanévtől kezdve internetes, elektronikus napló bevezetésére került sor.

A mozaNapló lehetővé teszi az iskola mindennapjai során felmerülő adatkezelési, szervezési és statisztikai feladatok számítógéppel történő elvégzését. A digitális napló alkalmazásával feleslegessé válik a hagyományos papíralapú naplók vezetése mely jelentősen csökkenti a pedagógusok adminisztrációs terheit. Minden internetkapcsolattal rendelkező számítógépről elérhető, nem szükséges külön programot telepíteni. Használatához mindössze alapfokú internetkezelési ismeretek szükségesek.
Rugalmas és sokoldalú
A digitális osztálynapló a papíralapú naplókhoz hasonlóan haladási, hiányzási és értékelő naplóból áll, melyekbe naponta rögzíthetők az adatok. A tanulók hiányzásának rögzítésekor a hiányzás tényén túl jelezhető a késés, felmentés, illetve az esetleges felszereléshiány is, valamint a témazárókról, dolgozatokról hiányzó tanulókról is kimutatás kapható.
Az elektronikus osztálynapló az értékeléskor lehetőséget biztosít különböző típusú osztályzatok (pl. témazáró) rögzítésére melyeket az átlagszámítás során más súllyal számít be a program. Az érdemjegyek módosíthatók, és megjegyzést is fűzhető hozzá.
A digitális osztálynapló kezeli a csengetési rendtől és az éves munkarendtől való eltéréseket. Az iskolai ünnepségekről, a központilag elrendelt osztályfőnöki órákról, kirándulásokról szabályos nyilvántartást vezet.
Az elektronikus osztálynapló segítségével a szülők naprakészen követhetik gyermekeik tanulmányi eredményeit, hiányzásait, magatartásuk és szorgalmuk értékelését. Amennyiben a szülők igénylik, a gyermeküket érintő összes bejegyzésről email-ben értesítőt kaphatnak. A tanárok előzetesen jelezhetik a témazárók, dolgozatok idejét, így a diákok és szüleik tájékozódhatnak a jövőbeli feladatokról

Elérhető az iskola honlapjának láblécéből vagy www.bekesiskola.mozanaplo.hu

161017 mozanaplo 01

161017 mozanaplo 03

   PROGRAM NAPTÁR

   INFORMÁCIÓK

OM azonosító: 203109

Teljes név: Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium
Felnőttképzési ny. sz.: E-000294/2014
Cím: 5630 Békés, Hőzső u. 39.
Tel./Fax: 06 (66) 411-577
E-mail: info[KUKAC]gff-bekes.hu

Fenntartónk és működtetőnk:

Gál Ferenc Főiskola, a Szeged-Csanádi Egyházmegye felsőoktatási intézménye
Cím: 6720 Szeged, Dóm tér 6.
www.gff-szeged.hu

 mtesz banner 2017

banner tiop113gff bekes palyazat fokrol fokra sgff bekes elmenypedagogia

emmi logo
logo ntp b thumb

 

efop 3 3 2 16 2016 00351 c fekvohatartalanul logo